The Place to be!

Discotheek

Welkom bij discotheek d’Ald Wal, dé ultieme feestbestemming in Heeg en ver daarbuiten, al bijna veertig jaar lang. Bij ons vind je een mix van foute hits, Nederlandstalige meezingers en de nieuwste muziek, gedraaid door ervaren DJ’s. Vooral tijdens de zomermaanden zijn we zeven dagen per week dé ‘place to be’ voor een onvergetelijk feestje met vrienden, waar je kunt genieten van verfrissende drankjes en ongeremde dansmoves. Discotheek d’Ald Wal is dé plek waar herinneringen worden gemaakt en waar het feest nooit stopt. Kom langs en ervaar zelf de unieke sfeer van d’Ald Wal!

Sloepvaren

Wij hebben een grote reddingsloep tot onze beschikking waarmee we jullie groep van het eiland kunnen ophalen. Onze sloep kan tot ongeveer 70 personen overvaren per keer. Voor meer informatie kun je telefonisch of via mail contact opnemen.

Queen Mary
Onze sloep is een oude reddingsloep van de Queen Mary (1936) destijds met een capaciteit van 145 personen. Tijdens de tweede wereldoorlog is de reddingssloep van de Queen Mary verwijderd om plaats te maken voor kanonnen. De Queen Mary werd ingezet om troepen naar europa te vervoeren. Na de oorlog werd de Queen Mary weer een passagiersschip, tot het in 1967 uit de vaart werd gehaald. Het schip ligt nu permanent voor anker in Long Beach. Het doet nu dienst als museumschip en hotel.