Over ons

Bij d’Ald Wal kan je al sinds 1974 lekker dansen in onze discotheek. Vanaf 2000 is het ook mogelijk om fijn te eten in ons restaurant. Wij serveren lunch en diner met verschillende gerechten. Zowel geschikt voor de echte vlees of vis liefhebber als de vegetariĆ«r. Na lekker eten kun je in los in de discotheek op vrijdag, zaterdag en alle feestdagen. In de zomermaanden juli en augustus kan dit zelfs alle dagen van de week.

De personen achter dit bedrijf zijn Nyske en Egbert. Sinds 2004 het vaste gezicht van de discotheek en sinds 2010 ook van het restaurant. Daarnaast zullen zij dit nog jaren blijven doen. Kom dus vooral een keertje langs om hun gastvrijheid te ervaren.

Restaurant

Het restaurant biedt binnen plaats aan ongeveer 65 personen, buiten hebben we 120 zitplaatsen waarvan we een groot deel kunnen overdekken.

Discotheek

De discotheek biedt plaats aan maximaal 450 personen. Beide locaties zijn ook af te huren voor evenementen.

Sloepvaren

Wij hebben een grote reddingsloep tot je beschikking. Onze sloep kan tot ongeveer 70 personen overvaren van het eiland. Voor meer informatie kun je telefonisch of via mail contact opnemen.

Mogelijkheden


Feestelijke gelegenheid? Kies dan voor de mogelijkheden van d’Ald Wal. Of je nu op zoek bent naar een gezellige plek voor een feestje met vrienden of familie, of je wilt genieten van een heerlijke maaltijd, bij ons ben je aan het juiste adres. We bieden diverse opties, waaronder buffetten, speciale menu’s, BBQ-feesten op ons terras en dansavonden in onze discotheek, allemaal geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Maar daar blijft het niet bij! We kunnen ook catering op locatie verzorgen, zodat je overal kunt genieten van onze heerlijke gerechten.

Bij d’Ald Wal streven we ernaar om jouw evenement onvergetelijk te maken, met een breed scala aan mogelijkheden om aan al je wensen te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het plannen van jouw speciale gelegenheid!